Verkkokurssit

Tervetuloa oppimaan, oivaltamaan ja innostumaan koiranäyttelyistä verkkokurssien kautta!

Nämä verkkokurssit on tarkoitettu jokaiselle koiranäyttelystä kiinnostuneelle. Löydät oikeat opit niin pennulle, juniorille kuin aikuisellekin näyttelykoiralle. 

Jokainen kurssi sisältää kattavan teoriaosuuden sekä koulutusta tukevaa kuva- tai videomateriaalia. Maksettuasi kurssin, saat sen heti käyttöösi pysyvästi. 

Yhdestäkään koirasta ei tule näyttelytähteä ilman lukemattomia toistoja ja harjoituskertoja. Yksikään koiranesittäjä ei voi kutsua itseään taitavaksi esittäjäksi ilman, että vain lukisi ainoastaan teoriatietoa koiran esittämisestä. Esittäjän osaamisen taustalla ovat vahva motivaatio, ja halu saada koira esiintymään näyttelykehässä rodunomaisesti ja itsevarmasti. 

Koiran kouluttamisessa tulee muistaa, että koira tekee aina sen, mikä on sille juuri sillä hetkellä palkitsevinta. Huomioi treenatessasi koiran mielentila ja harjoitusympäristö. Muista koiran palkkaus. Olethan myös itse harjoitustilanteessa innokas oppimaan ja opettamaan koiraasi.  Muista äänenpainot ja äänenkäyttösi. Käytä sellaista kehusanaa,  joka toimii.

Yhdessä tekeminen ja harjoitusten monipuolisuus saavat koiran varmasti innostumaan harjoittelusta. Muista aina kehua koiraa juuri sillä hetkellä kun se tekee halutun asian. Näin koira oppii kehumisen merkityksen. Ota mukaan harjoituksiinne koiran näyttelytalutin ja -panta, vettä ja vesikippo ja palkkiona herkkua/ lelu. Sekä iloista mieltä.

Kiva, että tulit treenaamaan Bisquitin kanssa. Tervetuloa mukaan

Bisquit-maskotti Cuisma-bokserin matka näyttelykoiraksi

Tässä osiossa seurataan Cuisma-bokserin näyttelytreenejä.

Treenivideot alkavat lokakuulta 2020, jolloin Cuisma oli 4 kuukauden ikäinen. Koira oli täynnä virtaa treeneihin tullessa mutta karu totuus iski kentän laidalla, kun Cuismalle selvisi, ettei kentälle tultukaan leikkimään vaan ihan oikeasti treenailemaan.

Kun kaikki oli uutta, oli vaikea osata. Kun Cuismalle näytettiin namikättä, peppu painui maahan – ihan niin kuin kotona oli käsketty tekemään, että sen namin sai. Kun lähdettiin liikkeelle, oli tietenkin mukava pomppia, kiskoa ja leikkiä kun sai ihmisen seuraksi. Hampaiden katsominen kutitti ja teki hieman kipeää alkaneiden maitohampaiden irtoamisen aikaan. Hampaita ei ollut kiva näyttää.

Kaikki on uutta ja ihmeellistä pennulle ennen kuin tekemisestä tulee osa arkea ja rutiineja.

Jostain on pakko aina aloittaa ja jokainen meistä on jossain vaiheessa ensikertalainen.

Seuraa tällä kurssilla Cuisman edistystä ja kasvua.

Yuup-pesuvideo

Tässä osiossa opetetaan pesemään koira oikein vaihe vaiheelta. Koiran peseminen varsinkin ennen näyttelyitä on tärkeää, koska se antaa heti ensivaikutelman siitä, kuinka aktiivisesti koiraa ylipäätään hoidetaan.

Bisquit`n sponsori kaudella 2021-2022 on Yuup Finland, jonka opetusvideolla saat koirastasi tyylikkään ja näyttävän koiran näyttelykehiin.

Verkkokurssien tekijätiimi

Minna Palonen on Bisquit’n perustaja. Hän on ohjannut erilaisia näyttelykoulutusryhmiä vuodesta 2009 lähtien.

Bisquit’n koulutusvideoissa koiria esittää 17-vuotias Sabrina Snellman. Hän on kilpaillut menestyksekkäästi junior handler-kilpailuissa vuodesta 2010 lähtien.