Palvelut

Match Show

Bisquitin Pentu- ja Junori Match Showt ovat olleet huippusuosittuja alusta asti. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin keväällä 2018 ja miltei jokainen tapahtuma on ollut ääriään myöden täynnä. Melkein jokaiseen Pentu- ja Juniori Match Showhun oli jonossa ennakkoilmoittautumisen jälkeen useita pentuja.

Jokaiseen Bisquitin järjestämään Pentu Mätsäriin otetaan vain 40 ennakkoilmoittautunutta pentua, jotta arvostelun kanssa ei tarvitse pitää kiirettä ja jokainen pentu tulee nähdyksi.

Bisquitin toimenkuvaan kuuluu koirien näyttelykoulutus. Kouluttajana pidän tärkeänä sitä, että näyttelytreenit ovat lempeitä tapahtumia sekä koiralle että omistajalle ja siellä edetään koiran tahtiin. Pennulle/ nuorelle koiralle treeneistä ei saa tehdä ”pakkoa” eikä liian pitkäkestoista. Sen takia Bisquit alkoi järjestää Pentu Match Showta jossa koira sosiaalistetaan muihin koiriin rauhassa, lisänä oma pieni kehäpyrähdys. Esittäjäkin on usein ensikertalainen kehässä -myös hänelle kerrotaan kehätapahtumien kulku ja oman koiran rotuesittämisen niksit. Bisquit onkin saanut kiitosta mm. koira- ja ihmisystävälliseen tapaan tuomaroida pennut kiireettömästi ja ystävällisesti.

HUOM! Bisquitin match showssa koiran omistaja vastaa koiran turvallisuudesta, rokotusten voimassaoloista ja sen hetkisestä terveydentilasta. Bisquit ei korvaa koiran aiheuttamia vahinkoja tai tapaturmia ko. tapahtumissa

Olet lämpimästi tervetullut Pentu Match Showhun mukaan koirasi kanssa!

Koulutukset

Yksityistunnit

Bisquitin yksityistunneille on helppoa tulla harjoittelemaan asioita koiran kanssa joka ei koulutustilanteissa siedä toisia koiria tai tarvitsee alkuun vahvistusta ennen isompaan ryhmään siirtymistä.

Yksityiskoulutus tapahtuu sopimassamme paikassa pääkaupunkiseudulla joka arkena tai viikonloppuna.

Yksityiskoulutuksen hinta

50€ / koira / max 60 min
80€ / 2 koiraa / 60 min

Isommalle porukalle pyydä tarjous.

Kurssit

Näyttelykoulutuskursseilla paneudutaan vahvasti sekä yksilö- että ryhmäharjoituksiin. Kurssi antaa eväitä koiran motivoimiseen sekä koiran liikkeiden merkitykseen kehässä. Kurssin enimmäiskoko 8 koiraa.

Kurssilla harjoitellaan koiran kehässä toimimista ja miten esittäjä saa koirasta näyttävän ja parhaimmat puolet esiin. Lisäksi harjoitellaan:

  • vieraiden koirien ja ihmisten tapaamista,
  • näyttelyremmissä vetämättä kulkemista,
  • hampaiden näyttämistä ja muuta tutkimista sekä
  • erilaisia esittämis- ja esiintymistekniikoita.

Pääpaino on koiran esittämisessä mutta lopputulokseen vaikuttavat koiran rakenteen ja kunnon lisäksi olennaisesti erittäin paljon handlerin esittämistaidot, jotka ovatkin kurssilla suuressa roolissa.

Tiedustelut ja kurssivaraukset sähköpostitse [email protected].

Luennot

Pentu tulee kotiin

Luennolla käydään läpi, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon koirarotua valittaessa, pennun valitsemisessa ja siitä kun se vihdoin saapuu taloon. Mitä tarvikkeita koira tarvitsee, mitä ja kuinka se syö ja millaisia rokotuksia pitää ottaa? Mitä on arkitottelevaisuus ja kuinka sitä aletaan treenata. Koulutus sopii ensikoiraa hankkiville. 

Mitä on arkitottelevaisuus?

Koska pentua pitää alkaa kouluttaa ja kuinka? Mitkä ovat koirankoulutuksen ohjenuorat, kuinka voi kehua ja mistä koiraa saa ja voi rankaista. Tutustutaan erilaisiin tapoihin saada pennusta kuuliainen koirakansalainen. 

Pentutestaus

Testausmenetelmänä Bisquit käyttää sovellettua ja muokattua versiota Campbellin testistä, englantilaisten työkoirien testistä, tanskalaisesta pentutestistä ja opaskoirakoulun pentutestistä. 

Mikä on pentutestaus

Pentutesti on tarkoitettu kasvattajan tueksi, jotta pennulle löytyisi parhain mahdollinen koti. Testi tehdään pentujen ollessa lähemmäs 7-viikon ikäisiä ja kestää noin 15-20 minuuttia/ pentu. Testin aikana seurataan, miten pentu suhtautuu erilaisiin tilanteisiin, käsittelyyn ja ääniin.

Pentutesti ei ole virallinen testi vaan se pyrkii antamaan objektiivisen näkökannan pennun sen hetkisestä tilasta, käyttäytymisestä ja taipumuksista. Koiran käyttäytymiseen vaikuttavat voimakkaasti oppiminen ja kokemukset. Testi ei siis luonnollisestikaan kerro koiran käyttäytymistä vanhemmalla iällä.

Pisteytys

Jokainen pentu pisteytetään testin mukaisen pisteytyksen mukaan. Eri pistemäärät saaneet koirat eivät ole sen parempia tai huonompia, vaan ne ovat eri tavoin soveltuvia tietyntyyppisiin tehtäviin tai ympäristöihin. Jotta tulos olisi mahdollisimman luotettava, testipaikan ja testaajan tulee olla täysin vieraita pennulle.

Pentutestin osa-alueissa testataan mm. pennun rohkeutta, taistelutahtoa, sosiaalisia taitoja, toimintakykyä ja ääniherkkyyttä.

Hinta

Hinta 55€ + 15€/ pentu (km-korvaukset sisältyvät hintaan Uudenmaan alueella, muualle 0,46€/ km).

Pentutestaukseen sisältyy pentujen testaus ja tulosten analysointi kasvattajan kanssa. Jokainen pentu saa oman lomakkeen testituloksista. Testitulos on hyvä käydä läpi pennun tulevan omistajan kanssa, jotta tiedetään paremmin minkälaisia asioita puuden perheenjäsenen kanssa on hyvä painottaa.

Varaathan testiajan jo hyvissä ajoin!
[email protected]
041 4665254