Näyttelykoulutusten ilmoittautumis- ja peruutusehdot

HUOM! Nämä ehdot eivät koske Match Showta ja yksityistunteja. Yksityistuntien ehdot sovitaan henkilökohtaisesti koirakon kanssa. 

Näyttelykurssivahvistuksen jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa henkilöä maksamaan kurssimaksun. Kurssimaksua ei palauteta kurssille estymisen vuoksi, ainoastaan eläinlääkäritodistusta vastaan. 

Kurssimaksu maksetaan ennakkoon tilille, maksuaika 7 vrk. Kouluttajalla on myös oikeus pyytä maksu käteisellä paikan päällä, josta on ilmoitettu vahvistusviestissä. Laskuun lisätään viivästyskorko ja maksukehoitusmaksu, mikäli maksua ei makseta eräpäivään mennessä. Mikäli maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä, se siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi. Tämä koskee myös käteismaksuja. 

Näyttelykurssi-ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 5 vuorokautta ennen kurssin alkamista. Alle vuorokausi ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Samana päivänä ja peruuttamatta jätetyistä koulutuksista veloitetaan koko kurssin hinta. 

HUOM! Mikäli omistaja peruu osallistumisensa kurssille koiran sairastumisen vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. 

Bisquit ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaan kesken jättämiä kursseja tai siirtämään sitä toiseen kurssiin.
Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.  Päivitetty 5/2023