Näyttelykoulutusten ilmoittautumis- ja peruutusehdot

HUOM! Nämä ehdot eivät koske Match Showta ja yksityistunteja. Yksityistuntien ehdot sovitaan henkilökohtaisesti koirakon kanssa.

Näyttelykurssivahvistuksen jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa henkilöä maksamaan kurssimaksun, jota ei palauteta, ellei kouluttajan kanssa etukäteen sovita toisin. 

Kurssimaksu maksetaan ennakkoon tilille, maksuaika 7 vrk. Laskuun lisätään viivästyskorko ja maksukehoitusmaksu, mikäli maksua ei makseta eräpäivään mennessä. Mikäli maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä, se siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi. 

Näyttelykurssi-ilmoittautumisen voi perua veloituksett 5 vuorokautta ennen kurssin alkamista. Alle 5 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Alle vuorokausi ennen koulutuksen alkua  tai peruuttamatta jätetyistä koulutuksista veloitetaan koko kurssin hinta. 

HUOM! Mikäli omistaja peruu osallistumisensa kurssille koiran sairastumisen vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. 

Bisquit ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaan kesken jättämiä kursseja. 
Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.