Verkkokurssien
tekijätiimin esittely

Minna Palonen

Minna Palonen on Bisquit´n perustaja. Hän on ohjannut erilaisia näyttelykoulutusryhmiä vuodesta 2009 lähtien. Kouluttajana Minnalle on tärkeä saada esittäjälle itsevarmuutta koiran esittämisessä. Harjoituksista ja kehäkäynneistä pitää saada mukavia niin itselle kuin koirallekin. Koira, joka saa paljon kehuja, esiintyy reippaasti ja iloisesti. 

Minna on kiinnostunut koirien kokonaisivaltaisesta hyvinvoinnista, jota pyrkii tuomaan vahvasti esille kaikissa koirakontakteissaan. Kehässä hymyilevä esittäjä ja taitavasti esiintyvä koira ovat Minnan mielestä ne asiat, jotka kiteyttävät koko kehätapahtuman. 

Otathan yhteyttä, mikäli tarvitset apua tai neuvoa koirasi näyttelykäyttäytymiseen tai tarvitset itse tukea koiran esittämisessä. Autan mielelläni!

Sabrina Snellman

Bisquit’n koulutusvideoissa koiria esittää 17-vuotias Sabrina Snellman. Hän on kilpaillut menestyksekkäästi junior handler -kilpailuissa vuodesta 2010 lähtien.

Sabrina on voittanut Junior Handlereiden Pohjoismaiden Mestaruuden vuonna 2019. Hän on voittanut Suomen Mestari -kisassa kakkossijan vuonna 2018 ja neljännen sijan vuonna 2015.

Lisäksi Sabrina on voittanut urallaan seitsemän kertaa Suomen Mestaruus -osakilpailun. Hän on osallistunut myös Euroopan Mestaruus -kilpailuihin ja ollut kolmesti edustamassa Suomea maajoukkueessa.

Sabrina pitää tärkeimpänä koiran esittämisessä koiran kaunista kohtelua, joka tuleekin esille kaikissa kurssin eri osioissa.

Kuvaajat

Valokuvat: Tomi Palonen ja Timo Hellman
Videot: Tomi Palonen

Kuvaustiimin koirat