Minna Palonen

Olen Minna Palonen, t:mi Bisquitin omistaja Nurmijärveltä. Bisquit on perustettu vuonna 2009 ja sen pääpaino on pentujen ja nuorien koirien näyttelykoulutuksessa. Kaiken ikäiset koirat ovat tietenkin tervetulleita kursseilleni. Näyttelykoulutuksia järjestetään sekä ryhmä- että yksityistunteina sekä luentopohjaisina. Lisäksi Bisquit järjestää Pentu- ja Juniori Match Showta varsinaisten näyttelytreenien ohessa.

Omaan monien rotujen esittämistaustan, ja olen toiminut vuosia eri koirajärjestöissä luottamustehtävissä. Minulta on ilmestynyt lisäksi kaksi retkikirjaa; Retkeily koiran kanssa (Art House 2007) ja Tassua toisen eteen, retkellä koiran kanssa (Aurinkokustannus 2020).

Perheeseeni kuuluu mieheni, tyttäreni (2011) sekä poikani (2015) lisäksi cockerspanieli Nasu (2017), englanninsetteri Elli (2022) sekä Maisa-kissa (2021), joka on valloittanut koko perheen hauskalla olemuksellaan. Sen luonne on mitä mainioin tähän koiraperheen arkeen!

Kaikki koirani ovat yhteisten vuosiemme aikana opettaneet minulle paljon koirien lajityypillisistä käyttäytymistarpeista. Olenkin erittäin kiinnostunut koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jota pyrin koulutuksissakin tuomaan vahvasti esille.

Otathan yhteyttä, mikäli tarvitset apua tai neuvoa koirasi näyttelykäyttäytymiseen tai tarvitset itse tukea koiran esittämisessä. Autan mielellän