INFO Pentu Mätsärit

Bisquitin Pentu Match Showt ovat olleet huippusuosittuja niiden koko olemassaolon ajan. Ensimmäinen Pentu Mätsäri järjestettiin keväällä 2018. Nyt näitä tapahtumia on järjestetty jo 1,5 vuotta ja jokainen tapahtuma on ollut ääriään myöden täynnä. Vuonna 2019 melkein jokaiseen mätsärin oli jonossa ennakkoilmoittautumisen jälkeen useita pentuja.

Jokaiseen Bisquitin järjestämään Pentu Mätsäriin otetaan vain 40 ennakkoilmoittautunutta pentua, jotta arvostelun kanssa ei tarvitse pitää kiirettä ja jokainen pentu tulee nähdyksi ja tietenkin kuulluksi!

Bisquitin toimenkuvaan kuuluu koirien näyttelykoulutus. Kouluttajana pidän tärkeänä sitä, että näyttelytreenit ovat lempeitä tapahtumia sekä koiralle että omistajalle ja siellä edetään koiran tahtiin. Pennulle/ nuorelle koiralle treeneistä ei saa tehdä ”pakkoa” eikä liian pitkäkestoista. Sen takia Bisquit alkoi järjestää Pentu Match Showta jossa koira sosiaalistetaan muihin koiriin rauhassa, lisänä oma pieni kehäpyrähdys. Esittäjäkin on usein ensikertalainen kehässä -myös hänelle kerrotaan kehätapahtumien kulku ja oman koiran rotuesittämisen niksit. Bisquit onkin saanut kiitosta mm. koira- ja ihmisystävälliseen tapaan tuomaroida pennut kiireettömästi ja ystävällisesti.

HUOM! Bisquitin match showssa koiran omistaja vastaa koiran turvallisuudesta, rokotusten voimassaoloista ja sen hetkisestä terveydentilasta. Bisquit ei korvaa koiran aiheuttamia vahinkoja tai tapaturmia ko. tapahtimissa.

Olet lämpimästi tervetullut Pentu Match Showhun mukaan koirasi kanssa!

Lisäkuvia läydät täältä