14.3.2019 Näyttelykoulutus, Nummela

Bisquit järjestää näyttelykoulutuksen tehotreeni-illan torstaina 14.3.2019 Nummelassa, Top Dog Gymin tiloissa kello 18.30 – 20.00

Koulutus kestää 90 minuuttia, jonka aikana käydään rauhallisesti läpi koiranäyttelyn käytännön asioita. Kuinka kehässä toimitaan ja miten esittäjä saa koirasta näyttävän ja parhaimmat puolet esiin. Harjoitellaan vieraiden koirien ja ihmisten tapaamista, näyttelyremmissä vetämättä kulkemista, hampaiden näyttämistä ja muuta tutkimista sekä erilaisia esittämis- ja esiintymistekniikoita. 

Hallitila on 120m², jossa lattia on päällystetty lasten leikkipaikoilla käytettävällä turvamatolla, joka on pitävä ja joustava koiran tassujen alla olematta kuitenkaan epävakaa alustana. Hallin yhdellä seinällä on iso peili. 

Kurssihinta 50€, joka sisältää 90 minuutin koulutuskerran. Koulutuksessa on mukana näyttelypöytä ja mittakeppi.

Ilmoittautuminen nayttelykoulutus@gmail.com
Ilmoittautuessasi saat paluuviestinä maksuohjeet sekä tarkemmat tiedot kurssista. 
Käythän lukemassa ilmoittautumisehdot sivuilta.

*******
Bisquitin näyttelykurssit ovat olleet suosittuja jo usean vuoden ajan. Bisquit on saanut palautetta mm. lämminhenkisestä, koirakohtaisesta ja innostavasta opetustavasta, jossa edetään koiran ehdoilla. 
Bisquitin kouluttaja omaa monien rotujen esittämistaustan ja on toiminut aktiivisesti eri koirajärjestöissä luottamustehtävissä.

Tervetuloa mukaan Bisquitin Hyvän Mielen Koulutukseen!