Näyttelykoulutusta, Nummela to 1.11.

Päivitetty 21.10: vapaana 2 paikkaa.

Bisquit järjestää näyttelykoulutuksen tehotreeni-illan torstaina 1.11.2018 Nummelassa, Top Dog Gymin tiloissa kello 18.30 – 20.00, os. Vihdintie 2.

Koulutus kestää 90 minuuttia, jonka aikana käydään rauhallisesti läpi koiranäyttelyn käytännön asioita. Kuinka kehässä toimitaan ja miten esittäjä saa koirasta näyttävän ja parhaimmat puolet esiin. Harjoitellaan vieraiden koirien ja ihmisten tapaamista, näyttelyremmissä vetämättä kulkemista, hampaiden näyttämistä ja muuta tutkimista sekä erilaisia esittämis- ja esiintymistekniikoita. 

Hallitila on 120m², jossa lattia on päällystetty lasten leikkipaikoilla käytettävällä turvamatolla, joka on pitävä ja joustava koiran tassujen alla olematta kuitenkaan epävakaa alustana. Hallin yhdellä seinällä on iso peili. 

Kurssihinta 50€, joka sisältää 90 minuutin koulutuskerran. Koulutuksessa on mukana näyttelypöytä ja mittakeppi.

Ilmoittautuminen nayttelykoulutus@gmail.com
Ilmoittautuessasi saat paluuviestinä maksuohjeet sekä tarkemmat tiedot kurssista. 
Käythän lukemassa ilmoittautumisehdot www-sivuilta.