NÄYTTELYKOULUTUKSEN VERKKOKURSSI ALK. 3.9.2018

Bisquit järjestää näyttelykoulutuksen verkkokurssin, jonka kesto on 3 viikkoa. Verkkokurssi alkaa maanantaina 3.9. Kurssi sopii kaiken ikäisille ja tasoisille koirakoille ja on asuinpaikastasi ja aikatauluistasi vapaa opiskelutapa.

Mitä kurssille vaaditaan:
Voit osallistua Bisquitin verkkokurssille kunhan sinulla on käytössäsi nettiyhteys sekä Facebook-tili, kännykkä/ kamera kuvien/ videoiden ottamista varten ja mahdollisuus ladata kuvia Facebookiin vuorovaikutteiseksi oppimismateriaaliksi. Joihinkin tehtäviin voit tarvita avustajan kuvaamaan mutta se ole välttämätöntä.

Opetus ja palaute:
Facebook-ryhmässä sinulla on mahdollisuus seurata, oppia ja kommentoida muiden ryhmäläisten edistymistä. Ryhmä on suljettu ja piilotettu, joten kukaan ryhmän ulkopuolinen ei pysty lukemaan viestejäsi tai katsomaan videoitasi. Facebookin kautta saat vastauksen ja palautetta tehtäviisi nopeasti.

Verkkokurssin materiaalit tulevat sinulle viikoittain 3 viikon ajan sähköpostiisi, kouluttajan tuki on käytössäsi Facebook-ryhmän kautta 5 viikkoa. Kurssi ei ole materiaalien yksinopiskelua vaan vuorovaikutteista, aktiivista ja palkitsevaa opiskelua toisten kurssilaisten ja asiantuntevan kouluttajan kanssa. Kurssilla on runsaasti teoriaa ja kuvamateriaalia.

Kurssin tavoite:
Bisquitin näyttelykoulutuksen verkkokurssitavoite on tarjota sinulle ja koirallesi yksilöllistä opetusta. Kurssilla on tärkeää peilata omaa ja koiran toimintaa ja asettaa myös itselleen tavoitteita. Kun olet itse aktiivinen, saat suurimman hyödyn verkkokurssista. Verkkokurssi vaatii koiran ohjaajalta hieman enemmän sillä kouluttaja on mentorina vain netin välityksellä.

Bisquit haluaa verkkokurssin antavan oikeita eväitä näyttelykehiin ja täten kurssilla pääsee eteenpäin vain viikko kerrallaan antamalla viikkopalautteet ajallaan. Kurssilainen itse päättää mikä on hyvä aika treenata koiran kanssa. Koulutus on rakennettu vaiheittain kohta kohdalta, jotta onnistuisit paremmin koirasi kanssa koirasi tasosta riippumatta.

Kurssin sisältö:
– Rodunomainen esittämistapa (aseteltuna/ vapaasti seisten)
– Rodunomainen, oikeaoppinen, hallittu liike
– Näyttelykehässä toimiminen; remmissä vetämättä kulkeminen, tuomarin väistäminen, jännittäminen, ylivilkkaus, pöydällä esiintyminen
– Kehäharjoittelun positiivinen ja negatiivinen vahvistaminen
– Koiran motivaation herättäminen, oikeanlainen palkkaus
– Näyttelyvarusteet
– Koiran silmin katsottuna: minkälainen on hyvä esittäjä

Koulutus perustuu positiivisen palautteen antamiseen ja toimimiseen koiran ehdoilla!

Hinta ja ilmoittautuminen:
Verkkokurssin hinta on 65€. Sama omistaja voi osallitua tällä hinnalla verkkokurssille max kahdella koiralla. Ilmoittautumiset sähköpostitse nayttelykoulutus@gmail.com
Maksettuasi kurssin, saat kurssin Facebook-sivuston osoitteen johon sinun tulee liittyä.