Pentujen arkitottelevaisuuskurssi alk. 6.6.2018

Koirakoulu Bisquit järjestää pennuille kolmiosaisen sosiaalistamis- ja tapakasvatuskurssin Malminkartanon, nurmikentällä.
Koulutuskerrat ovat keskiviikot 6.6., 13.6. ja 20.6. klo 18.00 – 19.00

Pentukurssi on tarkoitettu 3-6 kuukauden ikäisille pikkupennuille. Kurssilla harjoitellaan mm. toisiin koiriin tutustumista, luoksetuloa, ohittamista, suusta irrottamista, rauhoittumista, kontaktin ja motivaation luomista ohjaajaan ja motivaation rakentumista. Kurssilla tärkeässä roolissa on oikea-aikainen palkitseminen, jota treenataan ensisijaisesti leluleikeillä. 

Pennun kanssa voi tulla koulutukseen jo ennen pentuajan kaikkia rokotuksia, kunhan pentu saa rokotukset suositellussa aikataulussa.

Kurssikerran pituus on noin 60 minuuttia, joka sisältää niin teoriaa, käytäntöä kuin leikkimistä. 

Kurssihinta 65€. Kurssille mahtuu kuusi koirakkoa (minimäärä 3). Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ilmoittautuminen nayttelykoulutus@gmail.com