NÄYTTELYKOULUTUS MATCH SHOW LA 31.3.2018

Bisquit järjestää näyttelykoulutukseen perustuvan match shown lauantaina 31.3.2018 Nummelassa, Top Dog Gymin tiloissa alkaen kello 11.00

Luokat:
Säkäkorkeudeltaan alle 40 cm, myös pennut klo 11.00 – 12.30
Säkäkorkeudeltaan yli 40 cm, myös pennut klo 12.45 – 14.15

Yksi ryhmä kestää 90 minuuttia, jonka aikana käydään rauhallisesti läpi koiranäyttelyn käytännön asioita. Kuinka kehässä toimitaan ja miten esittäjä saa koirasta näyttävän ja parhaimmat puolet esiin. Harjoitellaan vieraiden koirien ja ihmisten tapaamista, näyttelyremmissä vetämättä kulkemista, hampaiden näyttämistä ja muuta tutkimista sekä erilaisia esittämis- ja esiintymistekniikoita.

Itse koulutus on jo osa leikkimielistä match showta, jonka päätteeksi kouluttaja palkitsee jokaisesta ryhmästä viisi parasta match show-periaatteiden mukaisesti. Kaikki koirat palkitaan! Ryhmien voittajien ei tarvitse jäädä paikan päälle oman ryhmän jälkeen.
Kouluttajana ja tuomarina Minna Palonen, koirakoulu Bisquit.

Hallitila on 120m², jossa lattia on päällystetty lasten leikkipaikoilla käytettävällä turvamatolla, joka on pitävä ja joustava koiran tassujen alla olematta kuitenkaan epävakaa alustana. Hallin yhdellä seinällä on iso peili.

Hinta 35€/ ryhmä/ koira. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen nayttelykoulutus@gmail.com
Pienten koirien ryhmään otetaan max 15 koiraa, isojen koirien ryhmään max 10.

Ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Maksu maksetaan ennakkoon tilille. Ilmoittautuessasi saat maksu- ja ajo-ohjeet.

Koulutuksen palkinnot sponsoroi Vip Store ja Bisquit.